WEDSTRIJD ZVK Wezel - Caffe Pino R.P. Ans  6 - 2  (0-0)

DATUM 31-03-2006  21:30

DOELPUNTEN 1-0 Duric A, 1-1 Castillo, 2-1 Naalden, 2-2 Cubedo, 3-2 Duric A, 4-2 Duric A, 5-2 Trickels, 6-2 Kodalci

VERSLAG Wezel probeerde vanaf de eerste minuten de wedstrijd naar zich toe te trekken maar stuitte op een sterk spelend Ans. De wedstrijd bleef gans de eerste helft goed op en af gaan maar doelpunten vielen er niet. Er waren wel enkele kansen voor beide ploegen maar twee sterk spelende goalies hielden hun netten schoon. Zo bleef het 0-0 tot de rust.

Na de rust waren de eerste kansen voor Wezel maar Knoppersen leek niet te kloppen. In de 24ste minuut kreeg Wezel een strafschop nadat een verdediger van Ans een schot van Trickels met zijn hand tegenhield. Almir Duric trapte de strafschop tegen de netten, 1-0. Dit doelpunt brak de wedstrijd open maar het was Ans dat een tandje bij stak en in de 25ste minuut kon Castillo de 1-1 binnentrappen. Wezel kon herbeginnen maar het bleef goed spelen en dit resulteerde na 2 minuten in een doelpunt. Het was Naalden die 2-1 scoorde. Een dikke minuut later kon Ans 2-2 maken, het was Cubedo die scoorde. Op dat moment waren er nog 10 minuten te spelen. Wezel speelde het spelletje goed en 1 minuut later maakte Almir Duric de 3-2. Ans zette nog eens alles op alles maar doelman Lemmens hield met enkele prachtreddingen de bal uit zijn goal. De Waalse veer stond op barsten en in de 34ste minuut scoorde Almir de 4-2. Wezel was nu vol onder stoom en 4 minuten voor tijd maakte Trickels er 5-2 van. De laatste van de avond was voor Kodalci, hij bezegelde daarmee een verdiende 6-2 overwinning voor ZVK Wezel.

Kern ZVK Wezel: Lemmens, De Vocht, Kodalci, Trickels, Naalden, Duric, Frédérick, Nait Oukhedoe, Duric, Vanderperre, Mallants, Maes

Kern Café Pino RP Ans: Castillo, Knoppersen, Moskoud, Saglam, Battaglia, Cusumano, Cubedo, Poisquet

Scheidsrechters: Bylois, Van Der Heyden